Miért igényeljen nálunk egy tételes szállítást 8.000 Forinttól?

  • Az egy tételes szállítás tartalmazza a szállítandó tárgy levitelét és felvitelét a lakás megadott helyiségéből a megadott szállítási cím helyiségébe.
  • Szükség esetén segítünk kisebb szétszerelésekben és összerakásokban.
  • Budapest egész területén vállalunk egy tételes szállítást.
  • Az egy tételes szállításban belefér, akár egy francia ágy, bútor, fotel, egy szekrény, hütő, mosógép .
  • Mert 8.000 Forinttól már vállaljuk!

Rendelje meg most

Budapest szállítás? Bízza ránk!

A lomtalanítás és költöztetés mellett vállajuk egyéb egyedi tárgyak, kazán, pianínó, páncélszekrény, munkagép vagy csupán egy darab bútor szállítását megbízható csapatunkkal. A páncélszekrény, pianínó a súlypénz miatt minden egyes ilyen jellegű szállítás külön megállapodás részét képezi.

Szeretné, hogy minél előbb elszállítsuk?

Egyeztessük le: mit és hova kell elszállítanunk, és cégünk a lehető leghamarabb az Ön rendelkezésére áll, legyen az kazán, pianínó, páncélszekrény, munkagép, egyéb egyedi tárgy, csak egy bútordarab, egy háztartási gép. Az elszállítandó tárgyat, eszközt a legnagyobb odafigyeléssel és gonddal szállítjuk a kívánt helyre, fuvarozói és egyéb szakmai tapasztalatainkat igénybe véve. Amennyiben Ön nem a teljes lakás bútorzatát kívánja elköltöztetni, csupán egy - egy bútordarab illetőleg egy háztartási gép szállítására van szüksége, esetleg most vásárolt bútorát akarja házhoz szállíttatni, legcélszerűbb tehertaxi szolgáltatásunkat igénybe vennie. Tehertaxi szolgáltatást bútormozgató sofőrrel és igény szerint bútormozgató személyzettel lehet kibérelni akár 1-2 órás időtartamra. Önnek nem kell feleslegesen várnia ránk, mert pontosan betartjuk az előre megbeszélt érkezési időt!

A szállítás és rakodás folyamán tapasztalt, kellően képzett munkatársaink állnak a megbízóink rendelkezésére.

Miért érdemes profikra bízni a bútorszállítást?

Akár egy két órán belül otthonában lehet az új bútora!

Ugye Ön sem szeretné, ha újonnan vásárolt bútora, kedvenc tárgya sérülten érne célba, esetleg olyan sokáig kellene a szállításra várni, mire már mindenki ideges?

Ha a válasza nem, akkor a profi bútorszállítást Önnek találták ki! Szállításban Budapesten nálunk jobb árfekvésű céget nem talál!

A régit lomtalanítjuk is,ez fontos mert általában aki kiszállítja nem hozza el a régi bútorokat.

Életünk során sokszor előfordul, miszerint olyan berendezéseket vásárolunk, amelyek nem, illetve nehézkesen férnek be a saját autónkba, már ha egyáltalán rendelkezünk ilyennel, ezért gondot okoz a szállítás Budapesten. Ha erőszakkal beszuszakoljuk a kérdéses darabot, akkor könnyen sérüléseket okozhatunk, és máris oda a vásárlás öröme - arról nem is beszélve a pénzünk egy része is kárba vész. Ráadásul költözésnél is előfordulhat, miszerint valakinek annyira kevés saját bútora van, amit felesleges lenne egy komplett költöztetés mellett dönteni. Ilyen esetekben tökéletes választás a tehertaxival való bútorszállítás, ami gyors, biztonságos, valamint szakszerű segítséget is igényelhetünk!

Ne várjon másokra, spóroljon a saját idejével - keressen minket bizalommal!

Csapatunk rendelkezésére áll bútorszállítás során is!

Hívjon most a +36 70 425 7177 -es telefonszámon, visszahívjuk!