Részleges lakáskiürítés Budapesten

Részleges lakáskiürítés előtt az alapvető helyzet az, hogy Ön ott áll a lomtalnításra szoruló lakásban, ami tele van olyan holmikkal, amire Önnek vagy nincs szüksége, vagy nem tudja hol elhelyezni.

Részleges lakáskiürítés


Önnek nem szükséges lomtalanítás után rohangálni. Elegendő, ha ebben a helyzetben felhív minket. Ekkor egy előre megbeszélt időpontban, a lehető leggyorsabban a helyszínre igyekszünk. Felmérjük a lakásban lévő ingóságokat. Ekkor derül ki, hogy a részleges lakáskiürítés mekkora költséggel fog járni, illetve mennyi időbe fog telni. Ha nem sikerül megegyeznünk, a kiszállás és az árkalkuláció abban az esetben is díjtalan. Ebből adódóan, Önnek egyáltalán semmi veszítenivalója nincs. Ez pont egy olyan szolgáltatás, amin Ön kizárólag csak nyerhet.Fokozottan kényelmetlen helyzet, ha a holmik nagy részéről nem tudja, hogy értékes vagy értéktelen.

Ezek után az Ön kezében van a döntés, hogy szeretne elhúzódó, fáradságos és drága módon megoldani a részleges lakáskiürítést, vagy minket választ, és a lehető legolcsóbb és leggyorsabb módszert választja.

Ne várjon másokra, spóroljon a saját idejével - keressen minket bizalommal!

Csapatunk rendelkezésére áll teljes lakáskiürítés során is!

Hívjon most a +36 70 425 7177 -es telefonszámon, visszahívjuk!