Lomtalanítás: BÁRHOL (Budapesten), BÁRMIKOR, akár INGYEN!

Lakossági lomtalanítás


Magánházak, udvarok.

Ajánlatkérés

Cégek lomtalanítása


Raktárak, irodák

Ajánlatkérés

Közületek lomtalanítása


Iskolák, óvodák, önkományzatok

Ajánlatkérés

Társasházak lomtalanítása


Közös képvisselőknek/társasház kezelő cégeknek

Ajánlatkérés

Nem szeretné hogy a lomizók széttúrják a lomokat, esetleg zűrös alakok terrorizálják a lakókat és bejárjanak a társasházba?

Akkor válasszanak Minket tetszőleges általuk választott időpontban a lom azonnal a kocsinkra kerül ,és el is szállítjuk onnan a sok adott esetben több 10 éve felhalmozott szemetet, legyen az lom bútor vagy sitt! Kollégáim mindig diszkréten alaposan precízen járnak el!

Hívjon most

Lomtalanítás a szakterületünk!

A lomtalanítás időnként minden otthonban szükségessé válik, mert senki nem szívesen dobja a szemétbe a már nem használt, vagy lecserélt tárgyait. Természetesen idővel ezek szépen összegyűlnek, nem kevés helyet foglalva el, és akkor még nem is említettük a rovarok és rágcsálók megtelepedését, valamint a tűzveszélyt amit ezek a -lomok- jelentenek. Ha már megunta régi bútorait, vagy esetleg nem fér el a sok régi bedobozolt holmitól, lomtól keressen minket, és rövid idő alatt megszabadítjuk a feleslegessé vált tárgyaitól, legyen az a pincében, a padláson, a lakásban, a házban, az udvaron vagy a telephelyen. Elszállítunk minden, az Ön által haszontalannak minősített tárgyat, megsemmisítjük a feleslegessé váló iratokat. A munkánk befejezéseként pedig a lomtalanítás során keletkezett szemetet eltakarítjuk. Magánszemélyek, cégek, közületek lomtalanítását egyaránt vállaljuk.

Ha komolyan elege van a lomokból mi itt vagyunk! Összeszokott csapatunk jelenleg is készen áll arra, hogy bármikor kiszálljon Önhöz a lomok eltávolítása érdekében legális módon eltüntetve a feleslegessé vált holmijait Budapesten és környékén, elfogadható áron, precíz munkával, diszkrécióval, garanciával.

Cégünk szakszerű segítséget nyújt abban, hogy a lomtalanítás gyorsan és egyszerűen véghezvihető legyen! Önnek nincs más dolga, mint végiggondolni, hogy mi az, amit kidobásra ítél. Mi mindent elvégzünk Ön helyett: összeszedjük, kipakoljuk a régi bútorokat és lomokat. Ha megsemmisítendő iratok várnak a padláson, azt is elintézzük: iratmegsemmisítést is vállalunk, hiszen ez is a lomtalanítás szerves része.

A lomtalanítás után újra tiszta és üres terek állnak majd rendelkezésre. Végre lesz hely az idényholmik elpakolására és nem fogja kerülgetni a felesleges kacatokat, rég elromlott berendezéseket. Ha szeretne egy alapos, szakszerű lomtalanítást, amely Önnek nem jelent terhet, hívjon minket bizalommal, és mindenben a segítségére leszünk!

Teljes lakáskiürítésben is állunk rendelkezésére Budapesten!
Hívjon most a +36 70 425 7177 -es telefonszámon, visszahívjuk!

Költöztetne is? Szállíttatna? Állunk rendelkezésére!