Mondja meg mikor, honnan és hová költöztessük!

Mi pedig az Ön igényeit szem előtt tartva, előre leegyeztetve végezzük el a költöztetetés cseppet sem egyszrű feladatait, hiszen tudjuk, hogy az életünk része a folyamatos mozgás, mely olykor kimondottan megterhelő tud lenni, főleg akkor, ha Ön lakhelyet, irodát vagy telephelyet vált.

Cégünk körültekintéssel, kiváló szakértelemmel áll ügyfeleink rendelkezésére lakások, családi házak, villák, irodák, irattárak, cégek, közületek és telephelyek költöztetése során.Igény szerint ingóságait saját őrzött raktárunkban tudjuk tárolni, mindaddig ameddig Önnek szükséges. Kollégáink igény szerint segítenek a csomagolásban, a bútorok szét- és összeszerelésében, valamint a lefóliázásukban. 

Tudjuk, hogy a tisztelt megrendelő tárgyai, eszközei a legértékesebbek számukra, éppen ezért nagy gonddal és odafigyeléssel végezzük a munkánkat. Ugyanolyan gondosan költöztetjük az Ön már egy kicsit megkopott kanapéját, mint az antik bútorokat, számítógépet, TV-t, hűtőt, de ugyanilyen körültekintéssel járunk el irodaházak és telephelyek költöztetése során is. A körültekintő munkánk része, a bútorok, dobozok, eszközök meghatározott sorrenben való szállítása is, ha a megrendelő így kéri. Természetesen segítünk a kicsomagolásban, és a költöztetés során feleslegessé vált holmik, bútorok lomtalanításában is. Saját őrzött raktárat tudunk biztosítani a bútorok átmeneti tárolására! A költöztetést Budapesten és környékén barátságos megfizethető áron vállaljuk.

Csapatként dolgozunk! Minden munkatársunk megbízhatóan, nagy rutinnal végzi a dolgát. Ezért a megbízhatóságunk és a körültekintésünk mellet másik nagy erényünk a gyorsaság!

Tippek költözéshez

  • A költözés egyszerre izgalmas és igen kimerítő, de követve a tanácsainkat egyszerűbbé válhat a dolga:
  • A törékeny, értékes tárgyakat csomagolja buborékfóliába vagy textilbe, és csak ezután helyezze dobozba.
  • Csomagolja külön azokat a dolgokat, amire valószínűleg már az első nap szüksége lesz! Így nem kell majd átkutatni minden dobozt egy apróságért. 
  • A becsomagolt dobozokra ne csak a tartalmát írja rá, de a szobát is, ahova a tartalma kerül, így könnyebben megy majd a kipakolás.
  • Készítsen egy fotót az elektromos eszközök hátuljáról (pl. televízió, számítógép), hogy lássa, melyik kábel hova tartozik. 
  • Használjon vákuumzsákot annak érdekében, hogy ruhái a lehető legkisebb helyen elférjenek. 
  • Ne felejtse el tájékoztatni a szolgáltatókat sem a költözés időpontjáról. A legfontosabb: kérje egy megbízható költöztető cég segítségét, akik segítenek Önnek a költözés során!
  • Ha költözés előtt áll, és segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal, segítünk, hogy a költözés gyerekjáték legyen!
Jó költöztetőt találni nehéz, ám annál fontosabb!

Amikor végre eldönti, hogy elköltözik, akkor amellett, hogy összecsomagol, felkészül a költözésre és eldönti, hogy milyen új ingatlan lenne az Önnek minden szempontból legmegfelelőbb, még egy részletre ügyelnie kell, ez pedig nem más, mint a megfelelő költöztető cég megtalálása!

Mindenki úgy gondolja, hogy ha egy költöztető cég elvállalta, hogy értéktárgyainkat, berendezési tárgyainkat és személyes dolgainkat elszállítja, akkor megfelelően és precízen fogják elvégezni a munkát - ugyanakkor ez nincs mindig így, hiszen ahogy más vállalkozásoknál, így a költöztetés műfajában is előfordulnak nem megfelelő szakemberek.

A költöztetés terén is azt a vállalkozást kell választani, amelynek bizonyítottan jó hírneve van az ügyfelek körében, vagyis akik pontosan és szakszerűen dolgoznak.

Van olyan vállalkozó, aki csak a mézes madzagot húzza el az ügyfél előtt, és a munkálat során kiderül, hogy korántsem egyezik minden a hirdetésben leírtakkal.

Ezek elkerülése végett van egy tippünk: válasszanak minket! Ha precíz, pontos, megbízható és szakszerű költöztető céget keresnek, megtalálták!


Problémamentes költözés? Lehetséges ez?

A költözés egy izgalmas, ugyanakkor nagy felfordulással járó folyamat, ami megfelelő előkészületek híján könnyen fejetlenségbe torkollhat. Ám lehet ezt másképp is csinálni, így ha azt szeretnénk, hogy a költöztetők munkája akadálymentes legyen, és mi is elégedettek legyünk, ügyeljünk néhány dologra.

A költöztetés időpontját legalább egy héttel előre fixáljuk le, mert a legtöbben hétvégére időzítik a költözést, így ha későn kapunk észbe, nem biztos, hogy úgy zajlanak majd az események, ahogyan terveztük.

A kitűzött nap előtt gondoskodjunk a lehető legközelebbi parkolóhely lefoglalásáról, értesítsük a lakókat a költözésről.

Amelyik bútort lehet, szereljük szét, és az alkatrészeket rögzítsük biztonságosan, az ajtókat, fiókokat ragasszuk le.

A szobanövényeket a szállítás előtt pár nappal már ne locsoljuk, mert a megmaradt víz kifolyhat.

Érdemes csak dobozokat használnunk a csomagoláshoz, ezek szállítása praktikusabb és jobban is védik értékeinket. Címkézzük fel, és ügyeljünk rá, hogy ne pakoljuk túl, ne lógjon ki belőlük semmi.  

Ezeknek a tanácsoknak a betartásával hatékonyabb lehet a költöztetés. Ha szeretné még gördülékenyebbé tenni a folyamatot, bátran keresse fel költözető cégünket!
Hívjon most a +36 70 425 7177 -es telefonszámon, visszahívjuk!

Lomtalanítana is? Szállíttatna? Állunk rendelkezésére!